Згода на обробку персональних даних

На підставі власного добровільного волевиявлення я надаю ТОВ "ПОВІТРОПЛАВНЕ ТОВАРИСТВО "МОНГОЛЬФ'ЄР", код ЄДРПОУ 39894881 (далі - Компанія) та ФОП Кудрицька Т.А., ЄДРПОУ 2556909780 (далі - Продавець) свою однозначну згоду на обробку моїх персональних даних відповідно до наведених нижче умов:

1. Склад і обсяг моїх персональних даних, які можуть бути оброблені: будь-які мої персональні дані, необхідні Компанії та Продавцю для досягнення зазначеної нижче мети їх обробки, включаючи, але не обмежуючись даними про моє ім'я, прізвище, адресу електронної пошти, номер мобільного телефону, паролі до облікового запису користувача.

2. Мета обробки моїх персональних даних:

i. виконання договірних відносин;
ii. надання або пропонування мені Компанією або партнерами Компанії, пов'язаними з Компанією договірними відносинами (далі - Партнери), послуг або товарів;
iii. обробка замовлень;
iv. обробка платежів, проведення розрахункових операцій, надання звітності, ведення бухгалтерського та управлінського обліку;
v. створення і реалізація бонусних програм;
vi. надсилання мені комерційних пропозицій;
vii. можливість контакту зі мною через надсилання мені Компанією або Партнерами сервісних, юридичних, інформаційних, рекламних або іншого характеру листів на електронну пошту; здійснення дзвінків (в тому числі, автоматично набраних і / або попередньо записаних) від Компанії і / або Партнерів на мій номер телефону, відправку SMS, Viber-повідомлень або інших текстових повідомлень Компанією або Партнерами на мій номер телефону;
viii. поліпшення / спрощення роботи з сайтом Компанії та Продавця;
ix. забезпечення безпеки сайту Компанії та Продавця.

3. Обсяг обробки моїх персональних даних може включати, в тому числі, збір, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, поновлення, використання, передачу, знеособлення і знищення відповідних моїх персональних даних. При цьому Компанії та Продавцю надається дозвіл на передачу моїх персональних даних та / або надання права часткової або повної обробки моїх персональних даних будь-яким розпорядникам персональних даних і третім особам (включаючи будь-яких Партнерів Компанії, служби доставки, афілійованих осіб Компанії) в межах зазначеної вище мети обробки і за умови дотримання вимог законодавства щодо захисту персональних даних без повідомлення мене про таку передачу.

4. Форма обробки моїх персональних даних включає, в тому числі, обробку з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.

5. Термін обробки моїх персональних даних є необмеженим, але не більше, ніж це необхідно з метою обробки, передбаченою цією згодою.

6. Будь-які застереження щодо обробки моїх персональних даних відповідно до цієї згоди, крім зазначених вище, можна надіслати на електронну адресу: info@balloonfest.com.ua.

7. Контактна інформація Компанії:

Адреса для листування: 04080, м. Київ, ВУЛИЦЯ ДМИТРІВСЬКА, 45
Е-mail: info@balloonfest.com.ua.

Цим я також підтверджую, що належним чином повідомлений (-а) про власника моїх персональних даних, склад та зміст зібраних персональних даних, мої права як суб'єкта персональних даних, визначених Законом України "Про захист персональних даних", мету збору даних щодо моєї особи та осіб, яким можуть бути передані мої персональні дані.

Перелік прав суб'єкта персональних даних, визначених ч. 2 ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"

Суб'єкт персональних даних має право:
1. знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3. на доступ до своїх персональних даних;

4. отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5. пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6. пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8. звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;

9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10. вносити застереження про обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди;

11. відкликати згоду на обробку персональних даних;

12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.